torstai 2. toukokuuta 2013

Omapäinen prinssi


Eli Senttipentti.

Sadepäivät ovat kissojen mieleen.Hän on jo aikuinen. Pieneksihän se näimmä jää, mutta ei siinä enää vauvanpulleutta ole, ihan aikuisen näköinen komea poika siitä sitten tulikin. Hän on ahne pieni possu, joka syö edelleen kaiken mikä eteen vain sattuu tupsahtamaan; salaatinlehdistä lihapyöryköihin ja takaisin kissanruokaan. Sentin läsnäolo on tuonut myös tervettä ahneutta aikuisille, nyt menee märkäruokakin kun hui kauhistus, rohmupossu-Sentti syö muutoin kaiken.

Chichu ja Sissi voivat myös hyvin. Penturuokakuuri alkaa näkyä jo Sississä, koska meitin pikkuinen pullaperse ei häviä syömisessä nuoremmalleen. Tämä on johtanut siihen, että pikkuhiljaa palaillaan aikuisten ruokaan, sillä alkaahan tota "pentuakin" jo ikä painaa. (Ainakin näin naapurit toivovat Sentin vetäessä tuttua rundiaan siinä illalla.. Että voi kissan viipellyksestä lähteä hyvä ääni..)


Mutta tässä nyt kaikki: kissat jatkavat kuorsaamistaan valmistautuen iltavilliinsä.

3 kommenttia:

Saija Sasetar kirjoitti...

Uiiih ♡ ♡
*Rapsutihalihali*

Ihana iso poika, hyvä että on vaikuttanut positiivisesti muidenkin syömistapoihin! :D

Eiköhän se siitä vielä "möhkisty". Siinä kohtaa kun jotenkin muuttuu sellaisesta nuoresta kissasta vanhemmaksi..tämähän käy myös ihmisille. :P

~ Frillycakes ♥ ~

Anonyymi kirjoitti...

Sentti on ihana :)
Oletko ajatellut raakaruokaa nappuloiden lisäksi?
Sain niin aliravitun ex-villikissani Huurteen normaaleihin mittoihin.
Sannamaria^^

Cchuboi kirjoitti...

Saija Sasetar - Ikääntymistä odotelelssa! :D

Anonyymi - Raakaruoka on minulle vierasta, mutta kiitos vinkistä! Tutustun asiaan!