lauantai 23. maaliskuuta 2013

Karvamoosesten kuulumisia


Anteeksi epäaktiivinen päivittelyni; kuvia löytyy ja päättömiä tarinoita kissoista myös, mutta ah mistä sen kaiken ajan repisi, tai motivaation. Köh.

Kissat voivat kuitenkin hyvin. Sentille pitäisi hiljalleen aikaa leikkuuseen varata, sillä tarkoitus olis nips naps kulkuset pois. Yup, kyllä, luit oikein, kulkuset. Meitin toinen perintöprinsessamme Sentti onkin Pentti, ihan mun tuurilla tyttökissan kun ottaa se onkin sitten paria kuukautta myöhemmin jätkä.

En valita, hillitön terminaattori se edelleen on.Sissin aina niin ah rennot nukkumisasennot. Se on ihana pikku pullapoika, se näyttää aina siltä kuin se pieni pulunaivo hymyilis. Silläkin on jonkin sortin kevättä rinnassa-fiilis, sillä aika ajoin se on nyt naukunut kuin kevätjuoksuissaan oleva tyttö. Pöljäkkeellä aina ollut hieman identiteettiongelmaisuutta.


Mutta eikös Sentti näytäkin jo isolta ja komealta kollilta? Vähän säälittävä teini-ikäinen luikku se kyllä on. Mutta kyllä se on vielä niin pentu, hämilleen kun menee niin köllähtää kyljelleen ja kattoo silmät leipälautasen kokosina.Chichu on edelleen se Diiva ja Kuningatar, nuo puolet ovat vain pennun myötä korostuneet, eikä Senttikään uskalla mennä tökkimään meitin Majesteettia. Ehkä saattaa yritää mutta ähäkutti kun Chichun arvolle ei sillä hetkellä sovikaan tulla häirityksi. Silloin Sentti juoksee, ja juoksee muutes lujaa. *SISSSIIII PELASTAAA TOI HULLU KIUSAA* ja Chichu on *bitch pease*

Mutta tällaista meitin familyyn tällä hetkellä; aauringossa paistattelua ja hulluja spurtteja pitkin asuntoa.

- cchuboi

1 kommentti:

Sasetar kirjoitti...

Voi mikä ihana karvaisten otusten perhe! ♥

Ehdottomasti ne kulkuset pois, ennen ku pahenee kiimat! Mulla on ollu vaan akkavalta, niin ei kyllä ihan henk koht kokemusta ole miespuolisista karvapylleröistä. ^^

Hihi..ihana diivailija. =^__^=

Täällä ittekseni höpösöpöstän kaikille kuville. x)

~ Frillycakes ♥ ~