maanantai 4. maaliskuuta 2013

Mitä kuuluu? No tätä kuuluu!

Täällä ollaan Kouvolassa kissan kanssa. Kissa on nyt hammaskiven poistossa Kouvolan ihan mahtavassa Univetissä ja minä dataan kahvilassa odotellen klo neljää kun lähden hakemaan kisua ja päästään autokyydissä takaisin kotiin.

Raukka ei ole saanut syödä sitten eilis-illan ja voiii että sydäntä särki aamulla jättää laittamatta murot kuppiin, kun neitokainen niin ulisi ja käski. Saati sitten työntää se väkipakolla kuljetuskoppiin, se otti jaloillaan niin tiukan otteen sen laidoista ja miukui ja maukui ja häntä meni pörrölle.

Muuten elukoilla luistaa ihan hyvin. Tosin Nassua saa taas ihmetellä. Se tuossa toissapäivänä istui kokonaisen vuorokauden lämmittelykivellä, vaikka lamppu ei ollut päällä. Yleensä se lampun napsahdettua kiinni lähtee heti polskimaan mutta nyt se vaan istui ja sähisi kun tuli lähelle. Luulin että nyt se on taas menoa, että sillä olisi tullut joku tulehdus tai muuta kipua siihen kilpimurtumaan, mutta polskahdettuaan taas veteen se on ollut ihan normaali iloinen itsensä.

Ja voi että näitä kahta kahdestaan. Kun annan vähääkään huomiota Nassulle, otan vaikka kuvia, niin kisumisu tulee siihen heti käskemään että huomio tänne! Jos yritän ottaa kuvia, kisu tulee tielle. Jos yritän antaa Nassulle ruokaa, kisu tulee tielle ja naukuu hulluna. Nyt Nassukin on alkanut kovistella Baisyä. Se vetää kaulansa kilven suojiin ja levittää raajansa yrittäen näyttää mahdollisimman isolta. Kisu edelleen välillä sähisee vastaukseksi ja tökkii akvaarion lasia. Sitten jos Nassun ottaa pois akvasta juoksemaan samaan tilaan kisun kanssa niin sitten ei uskalla kumpikaan uhitella. Kisu yleensä istuu katsomaan mitä kilpiäinen puuhaa ja Nassu vaan sitten tosiaan puuhailee omiaan, kiipeilee ja juoksee ja muuta.

Tässä vielä pari tuoreempaa kuvaa kahdesta.

Kissa tuli eteen.
Yhden hyvän kuvan sain Nassusta, pää vähän piilossa.

Kisu rakastaa hyöriä vieraiden kengissä.

.. Ja piiloutua kasseihin.

Myös hevoshommissa on käyty, tosin viime viikko ei onnistunut koska olin kipeä.

Porsse ja Kassu.