perjantai 11. tammikuuta 2013

Cchuboi katteineen

Nå men hejsan ~ ! 
Olen siis Cchuboi, 19-vuotias opiskelija. Harrastuksia ei varsinaisesti ole; "harrastan" coneissa pyörimistä, dataamista, ja kirjoittamista, sekä pyörimistä kavereiden kanssa koulussa ja milloin missäkin.
Omistan kolme kissaa, jotka "velvottavat" minut tätä blogia kirjoittamaan.

Kissakatras näyttää tällä hetkellä tältä..


Sentti
"Vauva", "Pentu" ja "Muru", on nuorin ja uusin tulokas, pikkuinen rääpäle on maatiaskissa ja ikää sen pari kolme kuukautta. Se ei ole oikein tottunut ihmisiin, koska on saanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet viipottaa pitkin maita ja mantuja, joten jatkossa tulee olemaan postuaksia siitä, miten meitin villipeto kesyyntyy.
"Ei.. en kesyynny, tappalen koko ikäni käsilaukun hihna kanssa..!"


Chichu
"Neiti", "Pöllönpoika" ja "Karvamooses" on meitin katraan leikattu tyttö, maatianen kanssa. Ikää neidillä on se viitisen vuotta.  Arvonsa tunteva ja omantien kulkija, hieman jäärä ja "junttipulla". Hakeutuu seuraan vähän vaivihkaa "en mä tässä oikeesti oo..".


Sissi
Älkää antako nimen hämätä; kyseessä on ihka ja aito jätkä, nyt tosin leikattu kolli, jolla on suhteellisen hyvin kerääntynyt ilokiloja, koska *penturuoka on nannaa*. Sissi on saanut joskus hamassa ja villissä nuoruudessaan (ruokakipon ja hiekkalaatikon välillä) aikaan pentueen, josta sitten siunautui tuo meitin Chichumme. "Poika", "Pulunniska", "Kana-aivo", "Hernepylly", on maatiaskissa kanssa juu, ja ikää sen kuutisen vuotta.
Chichun ja Sissin sukupuusta löytyy norjalaista metsäkissaa, angoraa ja ihan ihka-aitoa suomalaista maatiaista. Pentu nyt.. on tuollainen jumalaton karvapuuhka.

Yleisnimitys perheelleni on "pikkuset" ,"aivopierut", "vauvat", "murut", "karvamoosekset" ja "rääkyläiset".. Näitä löytyy, mutta rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tällaisella kokoonpanolla täällä pyörin.
Hyvät illat ja viikonloput!
- Cchuboi

1 kommentti:

Auroosa kirjoitti...

Oi, miten suloisia! <3